Retourbeleid concertkaarten

Concertkaarten worden na bestelling klaargelegd op bij de ingang van de concert locatie. Mocht door omstandigheden het concert niet door u bezocht kunnen worden, dan is het niet mogelijk de bestelling te annuleren of om de betaalde toegangsprijs terug te ontvangen.

Indien het concert niet doorgaat door toedoen van Laus Deo, dan wordt u hierover benaderd door het bestuur en ontvangt u, indien gewenst, uw betaling terug.


Onze cd`s

Verzending en Retourbeleid cd`s

Verzending

Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u automatisch een e-mail met daarin de orderbevestiging. Wij verpakken uw bestelling met zorg. Bestellingen worden binnen 2 tot 4 werkdagen verstuurd (met uitzondering van het weekend en Nationale feestdagen). Alle bestellingen worden verzonden via PostNL of DHL. Zodra uw pakketje wordt gescand in het sorteercentrum van PostNL of DHL, ontvangt u een e-mail met hierin uw Track & Trace-code. Voor de bezorging zijn wij afhankelijk van PostNL en DHL.

 

Retourneren

1. Laus Deo doet er alles aan om u via de website te informeren over de juiste gegevens.                                                                             2. U heeft 14 dagen de tijd om een cd te retourneren. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van de cd. U draagt er zorg voor dat de cd met zorg wordt behandeld in de tijd dat nodig is om te beoordelen of u de cd wenst te behouden.
3. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant. Retouren dienen te allen tijde voldoende te worden gefrankeerd. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd en daarom ook niet gecrediteerd. Wij adviseren u het bewijs van verzending te bewaren.
4. Is de cd beschadigd door toedoen van Laus Deo, dan dient u hier binnen drie werkdagen na verzenden melding van te doen.
6. U dient een mail te sturen naar Laus Deo om aan te geven dat u de cd wilt retourneren en draagt er zorg voor de cd in de originele staat en verpakking terug te sturen.